La final del Torneig SECF tanca el cicle de reunions nocturnes a Son Pardo

8 septiembre 2011 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

FBT

Els 14 millors cavalls francesos del moment es disputen la cursa especial de demà divendres

 

Un programa amb 7 carreres tancarà la darrera reunió nocturna d’aquest estiu a l’Hipòdrom de Son Pardo. I ho farà amb la final del Torneig SECF com a cursa especial i un dotació de 20.000 euros a repartir entre els primers classificats d’una prova que reunirà els 14 millors cavalls francesos del moment de tres i més anys. La carrera està prevista a les 23,05 hores i pels apostants ofereix un fons quartet de 3.636 euros (aposta mínima 1euro). De tots el participants, Kent Barbes de la Quadra Ladil, encapçala el llistat de exemplars amb majors guanys, i més arriba amb un cartell de quatre victòries a les seves darrers sis participacions. La graella de sortida per a la cursa, amb un recorregut de 2.650 metres, serà la següent:

 

1.- Kent Barbes             (A.Frontera)

2.- Norton des Champs (G.Andreu)

3.- Ofrelon                    (S.Pocoví)

4.- Mikado d’Echal       (M. Rodríguez)

5.- Prospere d’Isques    (B. Llobet)

6.- Marquis des Champs  (A.Tur)

7.- Kola Tonic               (J.A. Riera)

8.- Neo de Nancras       (D. Bosch M)

9.- Ker Malo                 (P.Estelrich)

10.-Organisateur           (G. Riera)

11.-Mystere du Lahme  (A. Riera B.)

12.-Koch Mar               (M. Mestre)

13.-Rex Vert                 (J. Bauzà B.)

14.-Lutin du Perche       (J.A. Garcia)

 

 

El Premi Federació Balear de Trot (22,30 hores) amb 10 participants i 2.000 euros en premis, servirà d’avantsala a la cursa especial de la nit que es presenta també amb un prova de minitrot a les 21,20 hores, sobre una distància de 500 metres amb sortida hándicap i 10 ponis inscrits.

 

PREMI HIPERCENTRO A LA NOCTURNA DE MANACOR.

 

Per la seva part, l’Hipòdrom Municipal de Manacor acollirà passat demà el Premi Hiper Centro (23,30 hores) com a cursa estel.lar de la vetlada amb 1.700 euros en premis, dins el marc d’un programa de nou proves. El premi Hiper Centro presentarà nou exemplars de dos anys nacionals (generació V), entre els quals hi ha tres debutants

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com