Manacor tanca dissabte les nocturnes amb el Premi PSCJ Astrot

22 septiembre 2011 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

Hi ha 97 cavalls inscrits en el programa de nou curses

 

El Premi PSCJ Astrot – Creda Judge serà la carrera més dotada del programa de nou curses amb el qual es tancarà, passat demà dissabte, la temporada de reunions nocturnes a l’Hipòdrom Municipal de Manacor. Un total de 97 cavalls estan matriculats a les nou carreres, que sumen 5.250 euros en premis pels primers classificats.

 

El Premi PSCJ Astrot (20,25 hores), comptarà amb una graella de 10 participants, poltres de dos anys nacionals, d’entre els quals hi ha cinc debutants: Viude Ir, Vet aquí si va be, Vanvuit BG, Vina Ravenna BS i Vent des Nells. La carrera, amb 1.000 euros en premis, es correrà sobre una distància de 2.050 metres rere autostart i serà la segona carrera de la darrera vetlada d’enguany. La resta d’integrants que competiran en aquesta prova de la generació ‘V’ són: Vrany Kun, Ve Sol Vent, Veri de Font, Vitesse Road i Vesiada JM.

Completen el programa el Premi Embat d’Escafi, que obrirà la reunió (20 h.), Premi Moniva DI  (20,50 h.), Premi Alcatraz TR (21,15 h.), Premi Kreisi Kid (21,40 h.), Premi Boree (22,05 h.), Premi Moniva DI Bis (22,30 h.), Premi Greisi Kid Bis (22,55 h.) i tancarà el Premi Guerillero (23,20 h.), que presenta un fons garantit trio especial 400 euros.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com