L’hipòdrom de Manacor acull l’única reunió de trot d’aquest cap de setmana

14 octubre 2011 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
Hipodromo Son Pardo

Son Pardo atura la seva activitat per permetre el rodatge de part del film Jappeloup

 

L’Hipòdrom Municipal de Manacor centra la competició de trot a Mallorca durant els propers tres caps de setmana, obligat pel tancament provisional de Son Pardo, que per espai de quasi tres setmanes estarà reservat al rodatge de part de la pel·lícula Jappeloup. Son Pardo ha de recrear, en aquest termini de temps, l’hipòdrom de Santa Anita de Los Angeles 84 i per això s’hi està fent tot el muntatge de decorat i grades necessari per tal de recuperar l’estampa olímpica de fa gairebé 30 anys. Manacor, per tant, es veu obligat a absorbir l’activitat competitiva fins el 5 d’octubre.

La reunió d’aquest cap de setmana tindrà lloc diumenge a partir de les 16 hores, amb 90 cavalls inscrits a les vuit curses programades. És, aquesta, la primera jornada després del Critèrium dels 2 anys que tingué lloc a Son Pardo el dimecres 12 d’octubre amb la Diada de la Hispanitat. El Premi Perla obrirà una reunió que començarà a les 16 hores i acabarà amb el llançament del Premi Suitable Rose a les 19,15. A destacar també la prova de minitrot, que pretén fomentar la pedrera de l’esport hípic en la disciplina de trot, que es correrà a les 16,20 hores, després de la primera prova de la tarda.

Els horaris de la jornada hípica són els següents:

-Premi Perla (16 h.)

-Carrera minitrot (16,20 h.)

-Premi Herba Dolça (16,45 h.)

-Premi Club de Dames del Trot (17,10 h.)

-Premi Diane of Alpes (17,35 h.)

-Premi Scotty Lobell-FBT (18 h.)

-Premi Vikingo (18,25 h.)

-Premi Fabiola Mar (18,50 h.)

-Premi Suitable Rose (19,15 h.).

 

La cursa amb major dotació serà la cinquena, Premi Scotty Lobell-FBT amb 1.500 euros en premis, reservada a cavalls de tres i més anys internacionals, amb sortida rere autostart sobre una distància de 2.050 metres, i que comptarà amb 12 participants. Pels apostadors ofereix l’atractiu del Fons Trio Especial amb 586 euros.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com