Trébol domina amb autoritat el Critèrium dels 4 anys-El Corte Inglés

13 noviembre 2011 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

El registre de la cursa, 1’17”2 queda lluny del rècord 1’15”3

Trébol, menat per Biel Pou, ha guanyat avui horabaixa el Critèrium dels 4 anys-Premi El Corte Inglés amb una marca d’1’17”2, quedant lluny del rècord de la prova (1’15”3), emperò dominant-la amb autoritat de cap a coa, de principi a fi i deixant a la resta d’aspirants la lluita per la segona plaça que ha estat per a Tro de Font, amb Antoni Frontera a les regnes, amb un temps 1’17”4. La tercera posició ha estat per Treboli Spa amb J.A. Riera i un registre 1’17”7.

Son Pardo ha obert de nou les portes al trot aquesta tarda després de l’aturada obligada per la filmació de la pel·lícula Jappeloup per part de la productora Acajou Films.

El Critèrium, que ha patrocinat El Corte Inglés ha comptat amb 9 participants, amb sortida rere autostart i un recorregut de 2.200 metres, ha estat la tercera d’una reunió amb set proves. El  Cap de Relacions Públiques, Antoni Sánchez, acompanyat pel president del l’IEHM, Colau Gómez, i del vicepresident de la FBT, Andreu Artigues, ha fet entrega del trofeu al guanyador. Acabada la clàssica, s’ha procedit al sorteig de diversos premis entre els participants a la quiniela de la prova.

La victòria del poni Varenne HM, amb Guillem Horrach, ha obert la reunió de trot d’avui a Son Pardo, on els guanyadors de les respectives curses han estat els següents:

-Premi Gesta des Bosc; Taos (1’20”5) menat per M. Riera B.

-Premi Jerkins Mora; Virot CR (1’21”2), menat per A. Frontera.

-Critèrium dels 4 anys; Trébol (1’17”2), menat per B. Pou.

-Premi Fliper Star; Une Star Fhoto (1’19”4) amb M. Mestre.

-Premi Bambi Loyal; Timperial Tine (1’18”3) amb Jme. Fluxà

-Premi Junior de Retz; Tamara GS (1’18”1) amb G. Riera.

-Premi Sermoise; Kent Barbes (1’14”6) amb A. Frontera.

 

Oficina de Comunicació IEHM

Miquel Barceló

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com