El partit d’alt nivell Hospitalet – Atlètic Balears, diumenge a “Total esport”

16 diciembre 2011 | Por Redacción | Categoria: 2ª División B, Fútbol

El partit d’alt nivell Hospitalet – Atlètic Balears, diumenge a “Total esport”

El líder de 2a B, l’Atlètic Balears visita el camp del tercer classificat, l’Hospitalet, per convertir-se matemàticament en campió d’hivern. Des de l’Estadi Municipal de L’hospitalet, IB3 Televisió ofereix en el Total esport la retransmissió del partit de la Lliga de Segona Divisió B a partir de les 12.00 h.

Pere Guasp s’encarregarà de la narració de l’Hospitalet – Atlètic Balears, amb els comentaris de Raúl Pareja i tots els detalls a peu de gespa de Josep Pons. El partit també es podrà escoltar en directe per IB3 Ràdio i seguir per www.ib3noticies.com.

També es faran connexions, en directe, des de La Penya Bibi Bar Maranto del carrer 31 de desembre de Palma, per viure en directe juntament amb l’afició assistent del partit, a més, Llorenç Real entrevistarà els jugadors no convocats.

El matx corresponent a la jornada 18 del campionat de 2a B és un partit importantíssim pels dos equips, els millors de la categoria.L’Atlètic Balears, líder, ve de guanyar el seu encontre davant el C.D. Teruel per un contundent 3-0 amb gols d’Antoñito, Quesada i Perera. Seria un espectacular èxit aconseguir els tres punts del partits, que aportaria una nova victòria a l’At. Balears blindant el seu lideratge i el títol honorífic de ‘Campió d’hivern’ a més d’ampliar la diferència de punts en la classificació general amb els demés equips.

El C. E. L’Hospitalet ve de perdre un encontre amb Ontinyent, una derrota dolorosa ja que es va produir en el temps afegit i de penalti que va transformar Alex Cacho. La victòria de l’equip català retallaria a tan sols cinc punts la diferència amb l’equip balear, mentre que un triomf dels homes de Gustavo Siviero els allunyaria a onze punts, una distància molt difícil de recuperar a la segona volta.

A més, en el Total esport, presentat per Cristina Roig, que comença a les 11.25 h, se farà un seguiment de les darreres notícies del millor de l’esport balear.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com