LA JUNTA DIRECTIVA DE LA FFIB FELICITA EL NADAL

18 diciembre 2011 | Por Redacción | Categoria: Fútbol
Asamblea 17-12 2011 FFIB

La darrera reunió de la Junta Directiva de la FFIB va servir per donar els molts d’anys a la família futbolística i per fer un balanç positiu de l’any que acaba. El president Miquel Bestard va animar als directius a fer un darrer esforç per acabar be la temporada en un any, el 2012, que tancarà la legislatura federativa.

En un ambient de fraternitat, els diferents responsables de Comissions i càrrecs directius explicaren el balanç dels darrers mesos.En la seva intervenció, el president Bestard va advertir als presents que l’any 2012 és un any electoral dins la Federació, i que, per tant, s’havia de tancar la legislatura de la mateixa forma en què s’havia començat: amb unió i efectivitat. Va recordar que ell du 8 anys de president i que considera que, amb l’ajuda dels directius, s’han fet avenços molt significatius a la FFIB. Va destacar sobretot la política de portes obertes amb els clubs que ha fet que tots facin pinya amb la Federació. Bestard va agraïr a tothom la col·laboració i va dir que encara no tenia decidit si se presentaria a la reelecció.En acabar la reunió de la Junta Directiva tots es traslladaren al restaurant Son Termens on compartiren un dinar de Nadal amb els treballadors de la Federació. Allà brindaren i es desitjaren molts d’anys.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com