Qui és qui: Manu Hidalgo

15 enero 2012 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

En Manu es defineix com un “multiusos”. No se li coneix cap malnom (però tothom sap que és un dels “bessons del pla”) encara que segons ell, algun dirigent s’atreveix a dir-li “cadàver” o “torpe” però sempre amb “carinyo”.

Actualment juga amb l’autonòmica masculí i … “per pena de vegades me pugen al nacional (això potser no s’hauria de posar ”. Actualment també entrena al cadet B2 “un equip inexpert però amb ambició”. Li agrada dir el que pensa allà on és “encara que no agradi”. Col·labora en el que faci falta: fa les estadístiques de l’EBA, fa de delegat de qualsevol equip quan fa falta, substitueix entrenadors quan cal, fa d’àrbitre en els amistosos i als minis i preminis … “ja fa 6 anys? he perdut el compte … però sempre ho faig amb moltes ganes mentre sigui per ajudar al club que duc al meu cor”.

En Manu estudia Biologia … “enguany acabaré si Déu vol”. Però la seva vida és el bàsquet i el Pla la seva segona casa. Li agrada dormir (“mai perdona una bona migdiada”) i menjar (“un bé sagrat en el meu dia a dia”). A banda del bàsquet li agrada l’esport: ha fet judo (“pel meu pes m’ho podia permetre”), futbol (“no era lo meu”), tennis, handbol (“un poc més i arribam a la selecció balear”) però per culpa del “tío Tolo” varen arribar al Pla i ja no s’han mogut (“per desgràcia d’alguns “).

Admira a la seva família i als seus amics. Ha tengut molts entrenadors però el que més l’ha marcat ha estat en Miguel García. “Som feliç per qui som i per com som, com a persona i com a jugador, amb les meves virtuts i els meus defectes”. Una experiència que recordarà sempre és el subcampionat de Balears júnior … “i no per quedar segons sinó per la manera com ens varen llevar aquest títol … com diria un amic: aquell partit no el va guanyar Sant Josep, ni el vàrem perdre nosaltres”.

En Manu es sent orgullós de ser del Pla i s’acomiada amb unes paraules de gratitud: “Gracias por darme la oportunidad de ayudar y compartir mis pensamientos y mis conocimientos en todos estos años”, “Gracias por dejarme crecer y por hacerme la persona que soy” (suena muy ñoño pero bueno… xD)

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com