Tercera trobada d’Atletisme Divertit, dilluns 18 a Ferreries

18 marzo 2012 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

Aquest diumenge 18 de març tindrà lloc la tercera prova del programa Atletisme Divertit, una iniciativa del departament d’Esports del CIM amb la delegació a Menorca de la Federació d’Atletisme de les Illes Balears, l’escola Balears de l’Esport i totes les escoles de Menorca.

Es tracta d’una promoció pèr a les escoles dirigida als alumnes de 4t i 5è de primària, amb diferents trobades on puntuen cadascuna de les proves i a les que hi poden participar tots els alumnes. En aquest programa s’adapta la normativa, el material i les instal•lacions a l’edat dels participants. A la promoció han participat 23 escoles.

A dues trobades ja fetes fins ara han participat un total de 135 alumnes i esperem una bona participació en aquesta tercera trobada que tindrà lloc aquest diumenge 18 de març, entre les 11 i les 13 hores, al nou poliesportiu de Ferreries. La final es desenvoluparà a Ciutadella el dia 1 d’abril.

PROVES

Hi haurà cinc proves de concurs i dues proves de relleus.

• Las proves de concurs són:

1. Carrera 10 x 10 metres,

2. Llançament de javelina molla,

3. Dos bots seguits a peus junts des d’aturat,

4. Llançament de pilota medicinal cap enrera per damunt del cap des d’asseguts,

5. Bot lateral d’obstacle baix.

• Les carreres de relleus són dues:

-velocitat 5 x 2 voltes

– 5 x 1 volta amb obstacles.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com