CADET FEMENI : FUSTES CA’N VAQUER, SUBCAMPIONES DE BALEARS!!

24 abril 2012 | Por Redacción | Categoria: Volley
Aquest passat diumenge, els equips del Fustes Ca’n Vaquer Sóller i el CV Bunyola s’enfrontaren en la darrera i definitiva jornada del Campionat de Balears que s’ha disputat a la veïna localitat bunyolina.
Els dos equips arribaren a l’encontre amb dues victòries davant els equips del Cv Eivissa i el CV Ciutadella que demostraren estar un escaló per davall les mallorquines.
El partit fou molt igualat i d’un nivell molt alt. Els dos equips feren disfrutar el nombros públic que no es va voler perdre la cita i que no deixà d’animar.
Les locals s’endugueren el primer parcial amb certa claredat. Les solleriques igualaren el partit amb un set molt bo en que dugueren avantatge des de l’inici. A partir de l’igualada el marcador reflexà igualtat total. Els dos parcials restants es decidiren per detalls en els darrers punts. Les errades pròpies i la bona defensa bunyolina decidiren els dos sets finals deixant el 3-1 al marcador.
D’aquesta manera el CV Bunyola sera el representant balear al Campionat d’Espanya. Enhorabona als dos equips i als seus clubs per la feina feta.
L.V.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com