Crònica de les infantils’98: 12/05/12

14 mayo 2012 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

DE CAP A PEUS 71 – ZONA5 36

Partit irregular de les felanitxeres que no acabaren d’aprofitar els seus punts forts.

El partit va començar amb les locals dormint i les contràries molt encertades. Si a nosaltres ens costava molt anotar, elles anotaven al primer intent i això ens va provocar un cert pessimisme en atac. Malgrat això el domini de la pilota era nostre i acabàrem el primer quart amb un parcial 11 – 10.

En el segon quart varem despertar en defensa, el que ens va permetre robar algunes pilotes i arribar a la cistella contrària amb més facilitat. Agafàrem confiança en el tir i guanyarem clarament aquest quart (14 – 2).

Després del descans els atacs es varen imposar a les defenses. Pareixia que els dos equips només corrien per atacar però per defensar a tothom li pesaven les cames. Arribàrem al final del quart amb un marcador 52 – 30.

El darrer quart va ser molt similar al segon amb una bona defensa però també moltes faltes tontes que des del minut 4 duien a les contràries a la zona de tirs lliures. Al final victòria merescuda de les nostres nines.

Ara ja ens espera el Binissalem contra el qual ens jugarem la primera plaça d’aquesta segona fase. Hem de fer molta feina aquesta setmana però si jugam així com sabem podrem gaudir d’un partit molt igualat i emocionant.

Jugaren: Ana 4 punts, Cater 2 punts, Gema 2 punts, Maria 6 punts i 13 rebots, Cata 5 punts, Júlia, Cris 6 punts, Laura 19 punts i 11 rebots, Nena 11 punts i 10 rebots, Montse 4 punts i Magda amb 12 punts.

Lliga 2ª Fase 12/05/12: De Cap a Peus 71 – Zona5 36 (5)