EL CADET MARC BUADES CAMPIÓ D’ESPANYA EN PERSECUCIÓ

19 mayo 2012 | Por Redacción | Categoria: Ciclismo

El balear Marc Buades, va obtenir ahir el títol de campió d’Espanya cadets en el transcurs del Nacional de pista que ahir ha començat en el velòdrom Miguel Indurain de Tafalla.

La final masculina d’aquesta prova va estar en mans dels Balears, amb Xavier Cañellas, ,que havia marcat clarament el millor registre en la classificatòria, i Marc Buades que al final va aconseguir el triomf. (2-29-234 a 2-36-160), or i plata ben merescudes per als nostres dos ciclistes masculins.

En Féminas, la balear Margarita López aconseguia una plata en Scratch, una prova molt renyida fins a al final amb la ciclista d’Euskadi, Margarita es va haver de conformar amb la plata.

Miguel Enrique Martin, després de caure en els quarts de final de velocitat, disputés del 5º al 8º lloc en la jornada d’avui
Queda molt camí per caminar en aquest campionat encara i els balears semblen que trepitgen fort, Fins al diumenge els 9 cadets que ens representen, Marc Buades, Xavier Cañellas, Xavier Marí, Miguel Enrique Martín, Pedro Manuel Elisabet Llabrés, Margarita Lopez y Elena Romero , pensen anar a per totes, “Ens queda una jornada amb molts f