ELS CLUBS DE TERCERA DISPOSAT A FIRMAR UN CONVENI AMB IB3

8 septiembre 2012 | Por Redacción | Categoria: comunicados, Fútbol

La Comissió de Tercera Divisió de la Federació de Futbol de les Illes Balears se va reunir per parlar de les converses que s’han duit a terme amb IB3 sobre les retransmissions de partits en directe. Els clubs de Tercera Divisió valoren positivament les gestions duites a terme que podrien concretar-se en un conveni entre IB3 i la FFIB per televisar un partit els dissabtes horabaixa.

Una bona mostra de la bona marxa de les converses i de la predisposició per arribar a un acord que satisfagui a tothom és el fet que ja s’han televisat dos partits de les dues primeres jornades de la competició de Tercera.

Una representació de la Comissió tornarà a reunir-se amb els responsables de la Televisió Autonòmica per acabar de negociar els punts del Conveni, que se podria signar prest.


.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com