Basquèt Manacor, VICTÒRIA DELS CADETS MASCULÍ I FEMENÍ

24 septiembre 2012 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Cadet masculí. Bàsquet Manacor, 80 – Pollença, 40.

Victoria dels cadets al segon partit de la temporada. El començament va esser molt bo i es va jugar amb cap, tant en atac com en defensa. Gràcies a la concentració es va aconseguir un parcial de 16 a 0. Despres hi va haver alts i baixos i es va plantejar el partit per a jugar tots i per provar les coses que hem entrenat, les quals s’han de pulir molt. El rival era fluix cosa que no passara a la fase de classificacio. Per tant cal mantenir el ritme i el joc inicial i no perdre la posició al camp tot i anar per davant al marcador.

 

Cadet femení. Bàsquet Manacor, 55 – Artà, 48

Matx un tant irregular en què les manacorines es van imposar al conjunt artaner amb un joc discret que deixà entreveure mancances pròpies de principi de temporada, però també les virtuts d’un equip de primer any que intentarà classificar-se al grup especial.

 

Infantil masculi promoció . Joan Capó, 71 – Bicicletas Caldentey B. Manacor 74
Primer partit de preparació abans de començar la lliga. Típic partit amb moltes provatures i resultat favorable, tot i amb alts i baixos en el joc. Destacar l’alt grau d’implicació dels jugadors, encara que cal millorar el joc col·letiu.

 

Senior masculi. B. Manacor R. Es Cruce,  57- La Salle Palma, 70
Primer partit de competició oficial: la Copa Mallorca que enfrenta  sis equips de categoria nacional i tres equips convidats de categoria autonomica. El nostre equip ha començat amb molta força contra un conjunt molt jove però que està acostumat a jugar lligues més fortes que la nostra. Aixo ha fet que es primer quart acabas 21-20  a favor nostre

A partir d’aqui hem començat a fer moltes errades al tir, les passades i el rebot propiciades per la intensitat del joc. D’aquesta manera la Salle ha agafat deu punts d’avantatge. Els dos darrers quarts s’han repartit errors i encerts propis de principi de temporada, una temporada que serà molt productiva per als nostres jugadors sempre i quan s’adaptin al joc d’equips grans i creixin tant físicament com mentalment. Ben segur que serà així.

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com