El director general d’Esports assisteix a la presentació de les V Jornades Esport Base que se celebraran els dies 11,18 i 25 en el Teatre de Capdepera

5 marzo 2013 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Otros Deportes
Presentació de les V Jornades Esport Base

El director general d’Esports, Javier Morente, ha presentat avui al Palma Arena, junt amb els presidents de les Federacions de Futbol i Bàsquet, Miquel Bestard i Jaume Estarellas, respectivament, el vicepresident de la Federació d’Atletisme, Mario Avellaneda; el tinent de batle de l’Ajuntament de Capdepera, Alberto Llull i la regidora d’Esports, Carme Riera, les V Jornades de l’Esport Base que tindran lloc els dies 11, 18 i 25 de març al Teatre de Capdepera.

Les jornades, sota el lema «El camí de la formació a la competició» comptaran amb destacats tècnics i nutricionistes esportius que, al llarg dels tres dies, oferiran diverses ponències i participaran en diverses taules rodones. Igualment, està previst que en la clausura de les mateixes participen dos jugadors del RCD-Mallorca.

El director general d’Esports, Javier Morente, ha destacat el suport que la Conselleria de Turisme i Esports ofereix a aquestes jornades i ha valorat la temàtica de les mateixes en coincidir amb l’aposta de la Direcció General d’Esports per la formació per augmentar el potencial esportiu de la comunitat.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com