Crònica del 4t estage de Judo a Cala Rajada

19 junio 2013 | Por Redacción | Categoria: Judo, Otros Deportes

Una vegada més els esportistes del Reshinkan van gaudir d’una nova edició de l’estage de judo a Cala Rajada. En aquesta edició van reunir devers 70  jodoques, a més de pares i acompanyants, omplint les instal·lacions del lloc de concentració, l’Hotel Bellavista. L’èxit va ser total.

Els participants va poder gaudir d’un temps preciós i d’una gran varietat d’activitats com ara judo, futbol, excursions, platja, piscina, passejar prenent un gelat, judo al carrer, etc… La gran novetat d’enguany ha estat el viatge amb globus de la mà de Jordi Aracil i la seva dona. Aquesta activitat va ser la gran atracció de l’estage, que permeté que pares i esportistes gaudissin de veure la posta de sol de Cala Rajada des de l’aire.


L’encarregada del lliurament de premis de l’edició 2013 de l’estage va ser la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Capdepera, Carme Riera. Però abans de rebre els recordatoris, per la participació, van realitzar una divertida i emocionant demostració davant l’hotel de concentració.

XX

Els participants va ser:

SOFIA NIETO, ARNAU CRUZ, JOSE MANUEL MORALES, FRANCO GONZALEZ, MIQUEL CABRER, PEDRO FEBRER, SEBASTIÁN WNUCK-LIPINSKI, SEBASTIAN MORALES, PAU RODRIGUEZ, M. FERNANDEZ, JAIME FERNANDEZ, TOMAS BOSCH,  SERGI CRUZ, AURELIO UCENDO, VANESA GRABOWSKI, MIQUEL GINARD, MIKI MARESOVA,VACLAV MARES, VANESA MIKHAILOVA, DENISSE ALMUNA, Mª DOLORES CANO, CRISTIAN CANO, JESSICA GOMEZ , MIQUEL A.GOMEZ, SAMUEL MARTIN. ALEXANDRE ARACIL, BIEL SERRALTA, ZAIRA CASTILLO, IRENE ALBA, NOEMI FREY, LLUIS LLULL PARERA,, LUIS LLULL RIERA, NEUS POU, KIM LAURA, ANNELIESSE MIRO, DANIEL PASTOR, TOMAS JHONSON GREEN, CATALINA BOSCH, JAUME MAIMO JUAN, JUAN DANIEL MIRO, JI XIN YUAN,  ESTEFANIA GOMEZ, MATEU SOLER, PAU TARRAGÓ, JOAN LUIS SANSO NICOLAU, ALVARO SALGUERO, PABLO REY FLOYDE, DANIEL GALLARDO DODD, SIMON PEREZ, MARIA BOSCH BLANQUER, FRANCISCO PRADO FONTAN, JULIAN NIETO, AITOR BENG. HERNAN PRADO, RUBEN PONS NIETO, JUANJO MELERO, BORJA MELERO, MARIA JOSE JARAMILLO, OLIVER CASDALE, MIQUEL ALCARRIA, ANDREU CURSACH, TOMAS PEDRO FIOL, BIEL JUAN MARTINEZ, ANNA KIRA, MERCEDES ALBA, LAURA PONS, ESTEFI JONSEK,  ROSA GUERRA i MANUEL FERNANDEZ.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com