El conseller Bernardí Coll assisteix a la inauguració de les piscines municipals a Esporles

28 junio 2013 | Por Redacción | Categoria: Natación, Otros Deportes
El centre esportiu ha estat finançat a través d’un conveni plurianual del Pla d’Obres i Serveis

El conseller de Cooperació Local del Consell de Mallorca, Bernardi Coll, i el batle d’Esporles, Miquel Ensenyat,  han inaugurat avui horabaixa les piscines municipals dins dels actes de les festes de Sant Pere que celebra el municipi. Es tracta d’un projecte inclòs al Pla d’Obres i Serveis que va començar l’any 2009 i que ha consistit en la construcció de dues piscines descobertes ―una semiolímplica i una d’infantil― i un edifici al complex esportiu.
Bernardí Coll ha manifestat la seva satisfacció per la inauguració d’aquestes instal·lacions en aquests moments que «no són molt freqüents per la situació econòmica» i ha destacat que des de Cooperació Local s’intenta atendre totes les necessitats dels ajuntaments.
Les obres han tengut un pressupost de 1.882.935 euros, una part dels quals els ha aportat el Consell de Mallorca (1.246.020 euros) i la resta l’Ajuntament d’Esporles (636.914 euros). El projecte s’ha finançat gràcies a un conveni plurianual que permet pagar les obres entre els anys 2009 i 2014.
L’edifici annex a les piscines acull tres sales polivalents per a activitats físiques a la primera planta i els vestidors i una petita cafeteria a la planta baixa, segons ha explicat l’arquitecte Alfonso Reina.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com