Crónica IV Torneo de voley playa Fiestas del Carmen de Pòrtol

23 julio 2013 | Por Redacción | Categoria: Volley

El passat dissabte 20 de juliol tingué lloc la quarta edició del torneig de volei platja més divertit de l’estiu, aprofitant les festes populars del nostre estimat poble. L’organització va córrer a càrrec dels Festeros de Pòrtol i el Club Volei Pòrtol i tornà a ser un èxit sense precedents.

Hi havia un límit de 16 equips de 4 o 5 persones cadascun i el completàrem una setmana abans de què donés inici l’esdeveniment, agrair a tots els que vinguéreu a passar un capvespre de volei platja amb nosaltres i demanar disculpes als que no poguéreu participar degut a la limitació d’inscripcions.

Els jugadors/es començaven a arribar cap a les 16:30 del capvespre al complexe poliesportiu marratxiner amb unes ganes loques de què comencés l’espectacle damunt l’arena, i poc passades les 5 posàvem la pilota en moviment. Els 16 equips participants es distribuïen en 4 grups de 4 equips:

Grup 1:Farsantes team – Milirokes – Morguen’s Alumabina team – Puntalets terroristes

Grup 2: Bye – Ni idea – Mussols d’aigo – Wais

Grup 3: Team sexo bank – Sense nom – Descansa – Moneatos.com

Grup 4: Es aberronxos – Jeipers – Los Sielos – 5 fantásticos

Després de jugar amb el sistema de tots contra tots es classificaven per les semifinals i s’enfrontaren els següents equips:

Semi 1:Morguen’s Alumabina team – Moneatos.com (guanyant l’enfrontaments els Moneatos)

Semi 2: Mussols d’aigo – 5 fantásticos (emportant-se la victòria els Mussols)

La resta d’equips jugaven un partit més per saber a quina posició els hi pertocaria a la tabla classificatòria final i la mateixa quedà de la següent manera:

16è classificat: Milirokes; 15è Sense nom; 14è Los Sielos; 13è Wais; 12è Aberronxos; 11è Puntalets; 10è Team sexo bank; 9è Ni idea; 8è Jeipers; 7è Bye; 6è Farsantes; 5è Descansa. El tercer i quart lloc fou pels Morguen’s i 5 Fantásticos.

La gran final va enfrontar als Moneatos.com amb els Mussols d’aigo. Ens deleitaren amb un volei d’alt nivell, una lluita per cada un dels punts, ferides pels genolls, pels colzes, pilotes impossibles, i mil coses més que feren posar la pell de gallina a les desenes de persones que la seguien i animaven als dos equips. Després de 15 minutets d’intensa lluita els Moneatos.com van aixecar el trofeu de campions del torneig!!

CV Pòrtol

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com