Eivissa acollirà a principis de setembre una prova del ‘International Padel Challenge’

27 agosto 2013 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Pádel

El conseller d’Esports i Joventut del Consell Insular d’Eivissa, Rafa Triguero, ha presentat aquest matí la prova del ‘International Padel Challenge Ibiza by Madison’ que tendrà lloc a Eivissa el cap de setmana del 6, 7 i 8 de setembre.

El torneig, que es celebrarà als clubs de Can Coix i el Cebo de Sant Antoni, compta amb la col·laboració del Consell Insular d’Eivissa i l’Ajuntament de Sant Antoni. A la presentació, el conseller ha estat acompanyat del promotor del torneig, José Antonio Fernández, i del representant de l’Ajuntament de Sant Antoni, Jordi Bonet.

Es tracta d’un torneig itinerant a nivell mundial que celebra proves a diferents ciutats com Lisboa, Londres, Màlaga, Madrid, Copenhage o Munich, entre d’altres, i que conclourà al Perú el proper mes de desembre. La prova està orientada al nivell amateur i compta amb les categories A, B, C i mixta. En aquesta, hi participaran 150 parelles de jugadors, a part d’eivissencs, de diverses nacionalitats, com Portugal, França, Regne Unit, Suècia o Alemanya.

Triguero ha destacat el fet “que Eivissa aculli una prova d’aquestes característiques, ja que es tracta d’un circuit que compta amb proves arreu del món”. A més, ha manifestat la seua intenció de “consolidar aquest torneig a la nostra illa, sobre tot de cara als mesos d’hivern” i ha afegit que “l’esport és un element molt important per tractar de desestacionalitzar la temporada”. Finalment, el conseller d’Esports ha animat tothom a participar-hi.

Els interessats en participar en el torneig s’hi poden inscriure a la web www.ibizapadel.com, al Club Can Coix (tel: 971 34 55 63) i a Pàdel El Cebo (tel: 663752726).

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com