Alex Moreno » Les sensacions eren bones. Un punt alli, és un punt bó «

16 septiembre 2013 | Por Redacción | Categoria: 2ª División, Fútbol

“Les sensacions eren bones. Ens trobem amb el zero dos, teníem el partit de cara i treballàvem amb bona actitud de defensar i d’estrènyer però al final no va poder ser. Un punt allí és un punt bo”.

“Cal tancar els partits per no sofrir però cal treballar dia a dia per aconseguir això. Sabem que la segona és molt difícil, és una categoria complicada que en qualsevol moment et poden remuntar o empatar i cal fer les coses ben perquè no et passi això”.

“El míster ens va dir que estava content amb l’actitud i est és el camí a seguir. És clar que volia guanyar, com tota la plantilla, però un punt allí, en un camp complicat, és bo. Quan entrem en el vestuari després del partit tens ràbia però són coses que passen en el futbol i cal seguir treballant amb aquesta actitud”.

“Nosaltres confiem en el míster, estem amb ell. Farem tot el possible perquè es quedi perquè estem amb ell. Estic content per la confiança que està demostrant amb mi, cada vegada que em treu a jugar intent donar el màxim. És un orgull estar amb aquesta plantilla perquè jo fa tres o quatre mesos a aquests jugadors els veia per la tele”.

“L’inici està sent complicat però amb treball i actitud traurem això avanci. Hem de ser autocritic, jo el primer. I hem de millorar en algunes coses”.

RCDM.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com