VOLEYBOL ; CVSOLLER SENIOR MASCULI 0 – 3 ESPORLES VC (19-25 / 13-25 / 22-25)

15 octubre 2013 | Por Redacción | Categoria: Volley
C.V.SollerL’Esporles no donà opció als nostres Sénior en un partit marcat per la diferència física entre els dos equips. L’Esporles sense cap dubte lluitarà per les places d’honor de la categoria i amb una plantilla llarga, i plena de recursos passà per Son Angelats sense deixar gairebé res pels sollerics.
Els nostres cercaren solucions constantment, moguent la banqueta, intentant ajustar el bloqueig i la defensa. Per les ales costava acabar el punt perque l’alçada del bloqueig visitant ho dificutlava molt i nomes en contades ocasions, amb fintes i atacs a les linees sáconseguia fer mal als visitants. En el tercer set es va estar aprop de la victòria però l’Esporles reaccionà i finalment s’endugué el set i el partit.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente:  CVSoller

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com