FIRMA CONVENI AGEPIB-COLEF

10 febrero 2014 | Por Redacción | Categoria: Golf, Otros Deportes

El passat dijous 6 de febrer al Palma Arena es va dur a terme la firma del conveni per a futures col·laboracions entre AGEPIB i COLEF.
Les respectives presidentes, Antònia Bosch pel COLEF i Neus Mateu per AGEPIB, varen formalitzar la firma: Es realitzaran tasques conjuntes que es duran a terme gràcies a la signatura del conveni en benefici del món esportiu a les Illes Balears (en els camps de la Gestió, Ensenyament, Salut,…) en
diferents col·laboracions com organització d’activitats formatives, assessoraments, difussió informacions… així com en la defensa dels interessos professionals de forma conjunta.
També hi haurà importants descomptes per aquells professionals que pertanyin a les dos entitats,
detallats al conveni, on s’anoten els diferents % en les diferents quotes que podran gaudir a partir d’ara els nous col·legiats i associats, així com els que ja ho estiguin a les dos entitats.
Esperem i desitgem que aquesta aposta sigui beneficiosa i fructífera per aquests dos grans col·lectius i que sigui per avançar en la formació i futur de la professió.
Per a formalitzar la inscripció a AGEPIB només cal omplir les dades de la fitxa d’inscripció que podeu trobar a la web: http://www.agepib.es/inscripcio.php i per formalitzar la inscripció al COLEF ILLES BALEARS, cal accedir a www.colefillesbalears.com o bé dirigir-se a l’Oficina del Palma Arena (planta baixa) en horari de dimarts a dijous de 17 a 20 hores o bé els divendres d’11 a 13 hores.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com