28 abril 2014 | Por Redacción | Categoria: 1ª Regional, Fútbol

Crónica 1º Regional: Petra-0-2-Inter Manacor A

Alineacions: Petra- Roig, Bauza, (Mas 89) Pons, Ferrer, (Díaz 80) Riera, Font, Mohamed, Cifre, (Pujadas 65) Ribot, Jordi, (Carlos 65) Joan

Inter Manacor A- Galmes, Marce, Pomar, Copet, Mira, Pol, (Muñoz 71) J.Pere, J.Riera, (Sergio 85) P.Mateu, J.Andreu, (Capo 89) Amengual, (Soler 77)

Gols: 0-1 Pomar (50), 0-2 J.Andreu (84)

Arbitre: Denis Piloca ayudat e les bandes per Eduardo i Alberti

Targetes: Mohamed (11-72), Font (44), Riera (71) Petra i Pomar (24), Sergio (87), Muñoz (89) Inter

Comentaris: Partit jugat a Na Capitana entre el equip local, el Petra i l’InterManacor com a visitant. El Petra actual líder contra el 7é classificat, i nomes amb una distancia de 6 punts. Això era la prèvia del partit. Un partit molt important per el dos equips de cara a la recta final de temporada i les seves aspiracions.

El partit començava sense un clar dominador, i sense ocasions ja que les defenses dels dos equips estaven molt be defensivament. Poc a poc, desprès del primers minuts, l’equip local aconseguí dominar el joc i seves foren els millors minuts de la primera part, i aconseguiren crear les millors ocasions, però gràcies, a la gran feina defensiva dels manacorins s’arribà al descans amb empat a 0.

Las segona part canvià en dominador, i fou els manacorins qui duien es pes del partit. Augmentaren la intensitat i la pressió i les ocasions arribaven amb més perill. Gracies a una d’aquestes ocasions arribà el 0-1 després de una falta. A partir d’aquí, l’Inter dominà el partit davant un Petra nerviós i imprecís i amb presses per empatar. Així arribà el segon i definitiu. Amb aquesta victòria l’Inter s’aproxima al capdavant de la classificació, i al seu objectiu de la promoció. Ara manquen 6 jornades, i segur que amb aquest compromís, intensitat i concentració, no dubtem que aconseguiran l’esperat objectiu. !!! INTER SOM TOTS!!!