CAMPAÑA CONTRA LA VIOLENCIA DIRIGIDA AL PÚBLICO DE FÚTBOL BASE

14 mayo 2014 | Por Redacción | Categoria: Fútbol
Cartel contra la violencia en el fútbol base

La Federació i el Consell de Mallorca fan una campanya conjunta per concienciar els espectadors del Futbol Base que han de donar exemple de comportament esportiu.

Amb un acte simbòlic a un partit de Benjamins (Sant Francesc – Penya Arrabal) el president de la FFIB, Miquel Bestard, i el vicepresident del Consell de Mallorca, Joan Rotger, varen posar en marxa una campanya per fomentar el bon comportament esportiu entre els assistents als partits de Futbol Base.
La Federació va exhibir la seva pancarta “INSULTAR ÉS DE COVARDS, AGREDIR DE DELINQÜENTS” i el Consell de Mallorca el seu logo “LA SEVA EDUCACIÓ DEPEN DE TÚ” i se varen repartir fullets amb els objectius de la campanya entre els jugadors i el públic.
A més de Miquel Bestard i Joan Rotger, també hi varen assistir el director insular d’Esports, Joan Toni Ramonell, i el president del Comitè d’Àrbitres, Tomeu Riera Morro.
El respecte a àrbitres i a entrenadors i la condemna ferma a la violència en l’esport es presenten com a pilars bàsics per aconseguir els objectius d’aquesta campanya conjunta entre la Federació i el Consell.
Miquel Bestard va afirmar que “la campanya és perquè els futbolistes joves juguin en un ambient d’esportivitat tant dins com fòra del terreny de joc i que sense insults no hi ha agressions, no hi ha violència”, fent referència a alguns incidents recents d’agressions a àrbitres de futbol base.
Per la seva part, el vicepresident del Consell va dir que el futbol, com tots els esports, s’ha de practicar amb noblesa, sense insults, i que l’exemple d’educació ha de començar pels espectadors, que, en el futbol base, solen ser familiars dels jugadors.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com