Deu membres del Físics Ciutadella i dos de l’Spirit Alaior, en mans de dos italians de prestigi

3 junio 2014 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
KARATE AMB ITALIANS

10 membres del Físics Ciutadella i dos de l’Spirit Alaior, en mans de dos italians de prestigi

Aquest passat cap de setmana fins a 10 membres del gimnàs Físics Ciutadella, amb el director tècnic Jesús Triay ‘Shuto’ al capdavant, i altres dos de l’Spirit Alaior dirigit pel ciutadellenc Dani Pérez, han participat en un interessant curs a Pollença (Mallorca) dirigit pel campió del món de karate (2006 i 2008) en categoria kumite +84, Stefa Stefano Maniscalco i el també campió mundial (2006 i 2012) en kumite -75kg, Luigi Busa.
En aquest prestigiós curs de karate es van treballar els passats dies factors molt importants en el karate d’alta competició com l’estratègia, velocitat, potència etc… I gràcies a aquest viatge els membres del Físics Ciutadella i Spirit Alaior poden portar a la illa formes diferents de treballar aquests factors.

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com