ADRI BARAVALLE I NEREA PONS, EL PRESENT I EL FUTUR DEL MÓN DE LA BOXA EN EL FÍSICS CIUTADELLA

26 julio 2014 | Por Redacción | Categoria: Boxeo, Otros Deportes
Adri y Nerea

Na Nerea Pons Guerrero i n’Adri Baravalle Robledo són la parella esportiva de moda de la boxa menorquina. Els dos púgils formats al gimnàs Físics Ciutadella lluiten dia a dia per arribar llunt en el seu esport de contacte, i ho fan amb el convenciment de que si lluites de valent pots aconseguir els teus reptes. Els dos ciutadellencs encara no saben què és perdre un combat oficial, ella és campiona de Catalunya i ell campió de Balears. Un present envejable i un futur esperançador per aquests dos futurs cracks de la boxa.
Avui hem xerrat una estoneta amb ells, a les instal·lacions del Físics Ciutadella mateix.

1- Nom complert, edat i des de quan practiques boxa ? Com et vas ficar al món de la boxa i per què ?
2- Quantes baralles ets fet, on i resultats? Què ets guanyat?
3- Pròxim campionat o repte personal ara de boxa quin és?
4- Quant temps i què entrenes a la setmana?
5- Fins on t’agradaria arribar al món d’aquest esport?

ADRIÀ BARAVALLE ROBLEDO, tenc 19 anys i fa dos anys i mig que vaig començar a practicar aquest esport
2. He fet cinc combats, dos de ells a Barcelona, dos a Mallorca i un a Eivissa. I encara no he perdut cap combat, guanyant el Campionat de Balears i el campionat de la WKL de Catalunya.
3. Ara mateix l’objectiu és seguir millorant i intentar fer combats per guanyar tota l’experiència que pugui. Com a repte a nivell amateur seria poder guanyar un campionat d’Espanya.
4. En aquest moment estic entrenant aproximàdament unes dues hores diàries per mantenir l’estat físic: faig circuit de peses, córrer, sac, nedar.. Tot i que per el tema treball no puc assistir a la majoria de les classes del tècnic del Físics, José Calero.
5. Com a qualsevol esportista m’agradaria arribar a la glorià des meu esport, que per jo seria guanyar un cinturó mundial.

NEREA PONS GUERRERO. 18 anys, en fa uns tres anys que boxa. Hem vaig ficar en aquest món gràcies a un amic (Jordan Leani), qui em va incitar a provar aquest esport ja que m’agradaven els esports que duguessin un grau elevat d’activitat física, ja que venia de la gimnasia deportiva. Va ser un esport que el vaig trobar interessant i atractiu per provarlo.
2. He fet una baralla de kickboxing a Catalunya, en la que vaig quedar primera classificada d’aquella comunitat autònoma. I l’alrte baralla de boxe aquesta vegada, tambe guanyada, realitzada aquí a Maó no fa gaire, de la qual també en vaig sortir victoriosa. Al primer combat realitzat a Catalunya vaig guanyar el títol amb una medalla de campiona de catalana.
3. El pròxim repte és el seguir entrenant a tope a veure que hem pot sortir, ja sigui aqui o a fora. Estic disposta a tot, i amb ganes de més experiències ja que les que he tingut han estat magnífiques. Gràcies al meu entrenador José Rodríguez Calero per la seva entrega en els entrenaments, i als meus companys pel recolzament que ens donem tots junts.
4. A l’estiu no entrén gaire el boxa ja que al matí faig feina, el migdia entrén però tota sola, ja sigui fent càrdio, peses o boxa quan puc. I el capvespre dono classes de zumba. Ara a l’estiu no tenc molt de temps d’entrenar però la forma física mai la deixo de tenir així que si me surt alguna baralla estaré disposta acceptarla.
5. Relament no m’he plantejat res envers a aquest esport. Com ja he dit abans, m’agradaria arribar lluny. El meu objectiu és anar a Canàries a estudiar INEF i alhora seguir entrenant. És un somni a llarg plaç, i encara no sé si es complirà o no. D’açò es tracta, de tenir metes i somnis a n’aquesta vida, i com m’ha mostrat aquest esport sempre he lluitat per tot el que he volgut, hem costi més o menys. Em queda un any més a Menorca ja que he d’acabar el Grau Superior d’Esports.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com