Jaume Antoni Munar

7 agosto 2014 | Por Redacción | Categoria: Tenis
Jaume Antoni Munar

Jaume Antoni Munar s’ha proclamat campió d’Europa amb la selecció espanyola sub-18, once anys després. És bo recordar que dilluns que ve a les 21 h al teatre municipal de Santanyí amb l’organització de l’Associació Cultural Es Majoral i la col·laboració de l’Ajuntament de Santanyí i Vinyes Son Alegre el tennista santanyiner rebrà el guardó Mèrit Esportiu Dies i Coses.

Aprofitant que es l’edició nº 10 s’ha convidat als altres guanyadors: el futbolista Toni González, resident a Grècia; elsd pilots  Toni Manresa i Rafel Binimelis, sortosament recuperat de l’accident al Rally de Sant Rafel, el Nàutic Portopetro que contarà amb el campió del mon sub-23 K4-1000 Marcus Cooper que just arribarà de la seva participació al mundial absolut de Moscú i directament vindrà de l’aeroport a Santanyí, les Germanes Ortega, el nadador paralímpic Xavi Torres, Guillem Timoner, Toni Mas i Macià Adrover.
Els periodistes mallorquins Jaume Ginard, Marta Garcia i Pau Ferragut ens contaran con varen viure la final de Roland Garros Junior. Hi haurà la participació de molta gent fonamental a la carrera de jaume Antoni i algun convidat de luxe sorpresa. El president de la FTIB Antoni ferragut i el vicepresident del comité directiu Juan José Lemm ja han confirmat la seva presència.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com