PREFERENT: CE ESCOLAR 1-ANDRATX 2

16 septiembre 2014 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Preferente
Escola

Gol: Alex.
Partit amb una part per cada equip. La primera ha estat dominada per l’equip local i s’ha disputat casi tota al camp de l’Andratx. Fruit d’aquest domini n’Alex ha fet el 1-0 després d’una bona jugada. Un poc mes tard l’Escolar ha aconseguit un altre gol pero l’arbit, a instàncies de l’auxiliar, l’ha anulat per un fora de joc inexistent.
La segona part l’Andratx ha sortit una mica mes centrat i ha demostrat que es un equip que sap a que juga. Poc a poc ha anat ficant l’Escolar al seu camp i encara que no ha tingut clares ocasions de gols es notava que el gol arribaria. Pero ha estat l’Escolar el qui ha tingut dues ocasions claríssimes per marcar el 2-0. Finalment pero l’Andratx amb una jugada d’estrategia i una errada defensiva ha marcat dos gols que han significat la segona derrota com a locals.
De totes formes jugant d’aquesta manera l’Escolar guanyarà molts de partits.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com