EN ‘SHUTÍN’ (FÍSICS) TRASLLADA LA SEVA RESIDÈNCIA A GIRONA PER INTENTAR MENJAR-SE LA CATEGORIA SUB-21

18 septiembre 2014 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes

Amb la màxima il·lusió i ganes de seguir millorant al món del karate i de donar una nova passa endavant, aquests passats dies el nostre Jesús Triay ‘Shutín’ va abanadonar l’illa en la recerca de ‘fortuna’. El flamant campió d’Espanya i subcampió d’Europa- entre d’altres títols aconseguits- ha marxat a fer dos anys a Girona per a seguir formant-se dins el món del karate, i a la vegada introduïr-se en el taewkondo, disciplina que l’ajudarà a crèixer.
Un ‘Shutín’ molt conscient de que a Menorca igual ja havia quedat un poc estancat a nivell competitiu, i que per tant necessitava un plus al tatami, assegurava ja amb les maletes al coll que la seva intenció és entrar fort a la seva nova categoria de sub-21.
«Les meves il·lusions i propers reptes passen per mirar de penjar-me medalla sub-21 en el proper Campionat d’Espanya, poder seguir amb la Selecció Espanyola al més alt nivell i, molt important, aconseguir fer-me amb un bitllet pel Preeuropeu».

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com