C.d. S’Horta Sa Lleona, reflexió

2 octubre 2014 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Juvenil
C.D. S´HORTA

C.D. S´HORTA

Bones tardes, no tenc res a dir dels qui dirigeixen el club, fan molta feina i tenen poca recompensa!, però si m’agradaria fer una reflexió!,

L’any passat teniem un Juvenils que feren campions de 1a i que l’any anterior havien fet campions de 2a!, avui m’ha arribat un comentari dun dells que estava a nes banquet de preferent, cuan s’entrenador (que no conta amb ells per res) l’ha cridat i ha vist que no feia fues ha dit (aquets son es Juvenils que mos havien de salvar)!, ni en Lobo, ni Roberto, ni Coves, ni Jaume, que varen quedar!, els altres no quedaren, pentura no les varen sebre ilusionar o incentivar, sempre feim mes pes de fora que pes nostros!

Per això volem cantera?, per dur un entrenador que no les te en conta mes que per traginar porteries a nes entrenos?, que no passi pena ell que amb un mes més no n’haurà de sofrir cap, no hi seran!!!
A nes gener o a nes Març en fotrerlo dafora no tendrem es nins ja!!!,

Algo falla!, pentura son es nins!, pot ser!, però pentura no!!

Per desgracia he viscut molts d’anys aquest mon i el conec, acabarà com dic!!!

Esper no haver ofes a ningú!

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com