Prèvia Atlètic Balears – Olot

15 noviembre 2014 | Por Redacción | Categoria: 2ª División B, Fútbol
Prèvia Atlètic Balears – Olot

Prèvia Atlètic Balears – Olot

L’oportunitat que se’ns presenta diumenge és immillorable i l’equip n’és conscient. Després de guanyar al líder a domicili, la moral és alta, però el cós tècnic ja s’encarrega que els peus segueixin a terra. Del que es tracta és d’anar partit a partit i intentar sumar la segona victòria consecutiva de la temporada. Per aquest encontre, que serà diumenge 16 a les 12h i sota la direcció d’Antonio Israel Mariscal Sánchez (Andalusia), Nico López comptarà amb la totalitat de la plantilla, a excepció del porter Perales, que segueix amb una lesió al dit.

L’equip que ens visita és l’UE Olot. Els de la Garrotxa segueixen fent gran la seva història amb la seva segona presència a la Segona B i amb un equip que té alguns jugadors a tenir molt en compte. Per començar, el porter Wilfred, quatre vegades Zamora de la categoria de bronze; el defensa exbalearico Jorge Rojas; o el migcampista Òscar Sielva, que després de debutar a Primera amb l’Espanyol i jugar al filial del Swansea de la Premier, torna a Catalunya per a fer-se un nom com a jugador. A la davantera, destaquen dos noms: David Corominas, ex de l’Hospi, i Carlos Martínez, el golejador de l’equip i que aquest curs duu sis dianes. Però si hem de destacar algú del conjunt entrenat per Arnau Sala, aquest és el capità Albert Solé. El passat partit contra el Badalona (3-3), Solé va complir 365 encontres amb la indumentària vermella. Poca broma amb Solé, que va debutar amb el primer equip l’any 2000 a Primera Regional i que en aquests darrers anys ha encadenat quatre ascensos fins a plantar-se a la Segona B. Tota una institució a Olot.

Serà un partit difícil, però els nostres de cada vegada estan millor i això és nota. Ningú pot dubtar que veurem un Atlètic entregat i que farà tot el possible perquè els tres punts quedin a Palma.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com