Acord amb David Prieto per a una temporada

5 julio 2015 | Por Redacción | Categoria: 2ª División B, Fútbol, Quien es Quien
David Prieto, foto ATB

David Prieto, foto ATB

L’Atlètic Balears ha arribat a un acord amb David Prieto (02/01/1983), defensa central per a la temporada 15/16. El sevillà arriba al club blanc i blau procedent del Real Múrcia atresorant una gran experiència a Primera Divisió amb sis temporades en la màxima categoria, sent a més campió de dues Europa League, una Supercopa d’Europa, una Copa del Rei i una Supercopa d’Espanya sempre amb el Sevilla FC. Serà presentat aquest dimarts 7 de juliol a les 12h a Son Malferit.
El central espanyol ha format part de les files del Sevilla FC, Xerez, Tenerife, Còrdova, Lugo i Real Murcia pel que la seva trajectòria s’ha desenvolupat principalment a la Primera i Segona Divisió espanyola. En la màxima categoria ha jugat gairebé 100 partits entre Xerez (50) i Sevilla FC (41); a Segona compta amb més de 75 partits entre Sevilla Atlètic (26), Córdoba (26), Tenerife (20) i Lugo (4). En l’última temporada a Segona Divisió B també tenia una gran participació havent jugat 31 partits amb el Real Murcia.
David Prieto Gálvez, de 1’85 metres d’alçada assegura estar “molt feliç de poder formar part de l’Atlètic Balears en aquest projecte tan il·lusionant per a aquesta temporada”.
Per la seva banda el Director Esportiu de l’entitat, Patrick Messow està “satisfet de poder comptar amb David perquè és un gran defensa que atresora molta experiència. Estam molt agraïts que ens hagi triat per dur a terme el projecte d’aquesta temporada. David ha demostrat tant a Primera com a Segona les seves qualitats: és un lluitador pel que aquest reforç ens assegura una major solidesa defensiva respecte a l’any anterior. Ell està molt motivat i vol implicar-se al màxim en aquest projecte pel que, donarem una passa de qualitat important a la plantilla”.
A més, el responsable de l’àrea tècnica anuncia que “després de l’arribada de Benedikt, Michael i ara David, hem completat els nostres reforços en defensa”.

ATB

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com