Deporte Balear

Todo el deporte Balear a golpe de ratn.

Marcel Ndjeng, un refuerzo de Primera

20 junio 2016 | Por Redacción | Categoria: 2ª División B, Fútbol, Quien es Quien
.

.

Marcel Biyouha Ndjeng (6 de maig 1982, Bonn, Alemanya) de nacionalitat camerunesa i alemanya és el sisè fitxatge per a la temporada que ve. El defensa recala a l’Atlètic Balears procedent del SC Paderborn de la Segona Divisió alemanya, fitxa per dues temporades i compta amb més de 70 partits a Primera Divisió alemanya entre el seu pas per Hertha Berlin, Borussia M’gladbach o FC Augsburg. Ha estat a més cinc vegades internacional amb la selecció absoluta de Camerun.

El lateral dret de doble nacionalitat -camerunesa i alemanya- de 34 anys, 180 cm i 72 kg aportarà la seva gran experiència ja que en el seu últim curs jugava 19 partits en la Segona alemanya amb un gol i una assistència. El que serà nou futbolista de l’Atlètic ha competit a la màxima lliga alemanya, la Bundesliga jugant 73 partits amb quatre gols i set assistències. A Segona Divisió ha jugat 153 partits amb 23 gols i 42 assistències.

Patrick Messow, Director Esportiu de l’Atlètic Balears explica sobre Marcel que “amb ell ens assegurem molta experiència ja que la seva carrera s’ha desenvolupat en les dues categories més altes a Alemanya. Ha jugat més de 200 partits entre Primera i Segona. Marcel és un jugador molt dinàmic, físicament molt fort i pot jugar per la dreta en totes les posicions; com a lateral o també més amunt com a banda. Amb la seva rapidesa i bon centre ajudarà molt ofensivament. Amb Marcel completem la defensa. Es tracta d’un futbolista molt ambiciós i un absolut exemple per als futbolistes professionals ja que només pensa en futbol i en el seu equip. Estic molt content que Marcel decideixi continuar el seu camí amb nosaltres “.

On ha jugat Ndjeng?

2016-18: Atlètic Balears

2015/16: SC Paderborn (Segona Divisió) – 19 partits

2012-15: Hertha Berlin (Primera, Segona, Segona B) – 63 partits

2009-12: Augsburg (Primera i Segona Divisió) – 63 partits

2008/09: Hamburger SV (Tercera i Primera Divisió) – 460 minuts

2007-09: Borussia M’gladbach (Tercera Divisió i Primera) – 626 minuts

2006/07: Arminia Bielefeld (Primera Divisió) – 330 minuts

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com