CRIS PONS, MANEL BOSCH I VÍCTOR LAPUENTE, JUNT AMB EN ‘SHUTO D’ÀRBITRE, AMPLE REPRESENTACIÓ DEL FÍSICS AL CAMPIONAT D’ESPANYA DE CIUDAD REAL

21 noviembre 2014 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
CIUDAD REAL

CIUDAD REAL

Cristina Pons, Manel Bosch i Víctor Lapuente, medalles d’or en el darrer Campionat de Balears i membres del FÍSICS Ciutadella, competeixen aquest cap de setmana en el Campionat d’Espanya Cadet, Júnior i Sub 21 de kàrate que es celebra a Ciudad Real. I un Nacional 2014 de formació en el que els lluitadors del gimnàs ciutadellenc, malgrat ser conscients de les dificultats, hi parteixen amb les il·lusions dipositades en aconseguir algun metall, repte molt dificil trobant-se amb els millors del país.
Creuen des del FÍSICS que amb l’ajuda dels monitors Dani Pérez i Cris Ferrer com a ‘Coach’ estaran «molt més segurs els nostres esportistes ja que la inexperiència dels joves competidors l’hem de contrarrestar amb la veterania dels dos tècnics», diu Jesús Triay ‘Shuto’, director tècnic del club.
A Ciudad Real també hi haurà representació ciutadellenca en l’estament arbitral ja que el propi ‘Shuto’, que ja ha fet el curs de reciclatge d’àrbitre, intentarà en aquest Campionat d’Espanya fer la seva feina de forma correcte «i passant desapercebut i sense protagnisme, que és el meu objectiu ja que si no es xerra d’un àrbitre és perque ha fet una bona labor».

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com