Tornada de la Copa Federació ; Toledo-At.Balears (Dimecres 20,00 Hrs)

21 enero 2015 | Por Redacción | Categoria: Copa, Fútbol
Copa Federación

Copa Federación

Avui a les 20h se celebra la tornada dels vuitens de final de la Copa Federació. El partit es durà a terme en El Salto del Caballo, l’estadi del Toledo. El conjunt verd porta l’avantatge del resultat aconseguit en l’anada, on els de Josip Visnjic guanyaren 0 a 1 amb un gol de falta d’Iván Mateo a les acaballes del partit.

L’entrenador serbi ha convocat fins a cinc jugadors del filial. A més, s’espera que doni minuts als menys habituals de la plantilla de Segona B. El conjunt castellà actualment és el setè classificat en el Grup II de la categoria de bronze i compta en les seves files amb l’exbalearico Aarón Bueno.

Pel que fa l’Atlètic Balears, dirigirà l’equip el tècnic del Juvenil Divisió d’Honor Javi Herreros, el qual viatjarà acompanyat d’Àlex Llinàs, preparador físic del juvenil, tot i que aquest no podrà seure a la banqueta. Quedaran a Palma Artabe, Perales, Tedi Surac i Thilo Leugers, tots amb problemes físics i perquè descansin pensant en el proper partit a casa, diumenge 25 davant l’Elx Il·licità.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: At.Baleares

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com