Juande Huertas Format al fisics Ciutadella, medalla de bronce de Jiu Jitsu a Leganés

28 febrero 2015 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
JUANDE 2

JUANDE 2

L’esportista Juande Huertas, format en el FÍSICS CIUTADELLA, es va proclamar el passat cap de setmana a Leganés nou medalla de bronze de jiu jitsu. El ciutadellenc va caure al segon combat però li va bastar per passar a la competició Absoluta, en la que Huertas va plantar-se a les semifinals. A darrera hora, i en una baralla molt disputada, el lluitador del FÍSICS pedia contra el finalment campió d’Espanya.
En Juande Huertas va participar en aquest Campionat d’Espanya després d’haver-ho fet una setmana abans i com a únic lluitador de les Illes Balears a l’Europeu de Portugal. De Lisboa Huertas va tornar amb un sabor agredolç, després de caure a les primeres de canvi però amb molt bones senssacions i amb el convenciment que en els pròxims campionat es pot acabar penjant algun metall.
El ciutadellenc des de fa uns mesos es va traslladar a Barcelona, on s’entrena un munt d’hores cada dia a una de les millors acadèmies del país, junt amb tres campions del món.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com