Baloncesto. L’Ajuntament es suma al projecte EBA

3 marzo 2015 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
CCE Sant Lluís

CCE Sant Lluís

L’alcalde de Sant Lluis, Cristòbal Coll i el president del CCE Sant Lluís, Rosendo Pons han signat un conveni de col·laboració pel qual l’Ajuntament de Sant Lluís reconeix l’excel·lent trajectòria esportiva que ha portat a terme darrerament l’entitat santlluïsera. Tot i que fa temps que l’Ajuntament col·labora amb el Centre Cultural Sant Lluís a través de diversos intercanvis i ajudes, amb el recent ascens de l’equip masculí de la secció de bàsquet a la lliga EBA Nacional, s’ha fet una pas molt important per l’esport local que el convertirà en la única representació menorquina d’aquesta prestigiosa competició.

En aquest sentit, el consistori s’ha compromès a fer una aportació de cinc mil euros que ajudi a fer front a les despeses que suposarà, a partir d’ara, estar a una lliga superior que farà disputar partits al Menorca Talaiòtica-CCE Sant Lluís a poblacions com Andratx, Múrcia, Cartagena, Gandia o Paterna. L’alcalde de Sant Lluis, Cristòbal Coll ha volgut deixar clar que és un compromís que forma part de la voluntat municipal de fomentar l’esport com element essencial pel benestar dels seus ciutadans així com el paper essencial de les entitats del municipi, que contribueixen decisivament en aconseguir l’objectiu.

Per la seva banda, el president del CCE Sant Lluís, Rosendo Pons ha manifestat sentir-se molt agraït pel suport en aquesta nova etapa de la secció de bàsquet masculí i desitja poder transformar aquest recolzament en moments de glòria per tots els veïns de Sant Lluís. Així mateix, la regidora d’esports, Carmen Reynés també ha volgut deixar palès que aquest patrocini no deixa enrere el suport que des de sempre, s’ha tingut amb l’entitat a la que està segura portarà el nom de Sant Lluís i de Menorca ben amunt.

A l’acte de signatura del conveni, a banda del batle i el president del CCE Sant Lluís, hi han participat la regidora d’Esports, Carmen Reynés i l’entrenador de l’equip EBA i coordinador de la secció de Bàsquet del CCE Sant Lluís, Joan Martínez Escala.

CCE Sant Lluís. firma

CCE Sant Lluís. firma

El Ayuntamiento de Sant Lluís se suma al proyecto EBA

El Ayuntamiento de Sant Lluís ha destinado una subvención extraordinaria de 5.000 euros al club local con motivo de la participación de su primer equipo de baloncesto en la segunda fase nacional de la Liga EBA que se inició el pasado fin de semana.

El alcalde, Cristóbal Coll, y el presidente del club, Rosendo Pons, han firmado un convenio de colaboración por el que el consistorio reconoce «la excelente trayectoria deportiva de la entidad en los últimos años» hasta alcanzar la condición de único representante menorquín en categoría nacional, «lo que supone un paso muy importante para el deporte local», explican fuentes municipales.

Por este motivo el consistorio se ha comprometido a aportar 5.000 euros que ayudarán a afrontar los gastos de esta segunda fase nacional de la Liga EBA en la que el nuevo Menorca Talaiótica Sant Lluís jugará en Murcia, Cartagena, Gandía y Valencia. «Este compromiso forma parte de la voluntad municipal de fomentar el deporte como elemento esencial del bienestar de los ciudadanos de Sant Lluís y el papel fundamental de los clubes del municipio que contribuyen a este objetivo».

Rosendo Pons, presidente del Sant Lluís, ha agradecido esta nueva ayuda «que deseasmos transformar en momentos de gloria para todos los vecinos de Sant Lluís». La regidora de deportes, Carmen Reynés, ha subrayado que esta nueva ayuda no deja atrás elsoporte que ha recibido siempre el club de parte del ayuntamiento.

Al acto de firma del convenio ha asistido, a demás del Alcalde Cristóbal Coll y el Presidente del CCE Sant Lluís, Rosendo Pons, Carmen Reynés, Concejala de deportes del Ayuntamiento, y Joan Martínez Escala, entrenador del equipo EBA y Coordinador de la Sección de Básquet del CCE Sant Lluís.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com