CAMPUS PASQUA CD MANACOR‏

9 marzo 2015 | Por Redacción | Categoria: Campus, Fútbol
Captura

.

A les pròximes festes de Pasqua, tornam organitzar un Campus on esperam els nins que s’hi apuntin puguin disfrutar tant com el que se va celebrar el passat mes de Juny.
Tornam a comptar amb la participació dels llicenciats en Educació Física del nostre club, fet que ens permet dur a terme un desenvolupament molt més professional del Campus.
Aquest Campus està obert a tots els nins i nines de la Comarca de Llevant, i se celebrarà del 7 al 10 d’Abril del 2015 des de les 9.00 h fins a les 13.30 h. Si bé, sempre hi haurà algú esperant els nins que puguin arribar a partir de les 8.30 h.
Degut a que Na Capellera té l’espai reduit, les inscripcions seran limitades i se tendrà en compte l’ordre en que se facin dites inscripcions. Aquestes se poden fer dilluns, dimecres i divendres de les 17.00 h fins a les 20.30 h a les Oficines del Club que hi ha a Na Capellera.
Esperam que vos apunteu i que disfruteu d’una nova experiència dins el món del futbol

CD MANACOR

.

.


 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com