El Poliesportiu de sa Blanca Dona acull aquest dissabte una vetllada de boxa, que comptarà amb un total de 9 combats

7 mayo 2015 | Por Redacción | Categoria: Boxeo, Otros Deportes
.

.

El conseller d’Esports i Joventut, Rafa Triguero, ha presentat aquest matí la vetllada de boxa que tendrà lloc el proper dissabte 9 de maig al Poliesportiu de sa Blanca Dona a partir de les 21 hores. Es tracta d’una activitat organitzada per l’Ibiza Boxing Club que compta amb la col·laboració del Consell Insular d’Eivissa. Així, durant la roda de premsa, Triguero ha estat acompanyat pel delegat federatiu de boxa, Julio González, el director de les instal·lacions esportives, Toni Roig, i diversos participants en la prova.

En total hi haurà 9 combats, incloent un de femení, i participaran esportistes de diverses comunitats autònomes. La vetllada serà la segona amb caràcter professional d’aquest any, en la qual destaca el combat de l’eivissenc Víctor Bonet amb Manuel Oliver, que debuta com a professional.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com