Joan Riutort Florit, guanyador de la quarta etapa del Pla Petit

1 junio 2015 | Por Redacción | Categoria: Ciclismo
Joan Riutort dalt del pòdium

Joan Riutort dalt del pòdium

L’etapa del Pla Petit d’aquest cap de setmana, que ha acabat a sa Pobla, ha tengut accent sineuer. Joan Riutort Florit ha protagonitzat una escapada amb tres ciclistes més a falta de 3 Km i ha entrat a meta el primer, amb el grup principal pràcticament a roda.
L’etapa, amb un recorregut de 42,1 Km, ha tengut com a nota negativa la caiguda d’un grup de ciclistes prop de meta, en què s’ha vist perjudicat el sineuer Llorenç Ferriol, tot i que afortunadament no ha estat necessària la intervenció dels equips mèdics.
Riutort ha manifestat a Díngola que “al llarg de tota l’etapa m’he trobat amb bones sensacions i he pogut aprofitar l’escapada a falta de pocs quilòmetres per arribar a meta, i la victòria s’ha decidit a l’esprint final”. El sineuer, per a qui aquesta és la seva primera victòria, també ha volgut agrair la feina de l’equip: “Vull destacar la bona feina de l’equip durant tota la carrera.”
Miquel Àngel Sancho continua segon de la classificació de les Metes Volants, amb 5 punts, a 2 del primer.

Pel que fa al Pla Gran, amb una etapa de 100,5 Km, Toni Muntaner s’ha fet amb la victòria però no hi ha hagut canvis a la classificació general: David Muntaner continua de líder, a 1,04m del segon.
Dissabte horabaixa, 6 de juny, es disputarà la penúltima etapa a Maria de la Salut.

.

.

.

.

.

.

.

dingola.net

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com