El Atletico Baleares da soporte alprimer torneo de futbol base femenino

26 junio 2015 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol femenino, Torneos
.

.

Des d’avui fins al 28 de juny es celebra a Mallorca el primer torneig de futbol base femení. Son Sardina acull durant tres dies a més de 80 jugadores que representen el futur de l’esport rei en el món de les fèmines, una oportunitat única per mesurar la salut del futbol femení a la illa. L’Atlètic Balears, al tractar-se d’un esdeveniment que combina futbol base amb competició, no ha dubtat en donar el seu suport com a organitzador.
L’A.D. Son Sardina i MIFF han unit les seves forces per organitzar el primer torneig de futbol base femení celebrat a Mallorca. Clubs com l’Athletic Marratxí, O.D. Collerense, O.D. Arenal, C.I. Sant Jordi i el mateix A.D. Son Sardina tendran representació en un torneig que també comptarà amb la participació de C.I. Europa, provinent de Barcelona, i d’un combinat balear de jugadores Sub-12.
El divendres 26 es donarà inici al torneig MIFF 2015, que continuarà durant tot el dissabte 27 amb les rondes classificatòries i les semifinals. Les finals, tendran lloc el diumenge 28 en el camp del Son Sardina, on també es farà entrega dels trofeus als tres primers classificats, al campió de la fase de consolació i on, alhora, es faran públics els premis individuals que valoraran els aspectes més importants per aconseguir l’excel·lència com a jugadora.
Des de l’organització del torneig s’espera donar continuïtat a un projecte que ha comptat amb la indispensable col·laboració de l’Atlètic Balears, Universal Hotels, Sportsmatch i Joma i que pretén obrir el camí a totes aquestes jugadores apassionades d’aquest esport i ressaltar la bona feina que des dels clubs s’està fent per potenciar el futbol femení a les illes.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com