Atº Baleares. Revisión medica de los nuevos jugadcores del primer equipo

6 julio 2015 | Por Redacción | Categoria: 2ª División B, Fútbol
Visita Athleticbalears a Miramar

Visita Athleticbalears a Miramar

El primer equip de l’Atlètic Balears ha començat ben d’hora la pretemporada del curs 15/16. A les 08:30h, tot i que molts ho feien una estona abans, els jugadors eren citats a la Policlínica Miramar del Grup Juaneda per passar el necessari reconeixement metge abans que comenci la pretemporada de forma oficial damunt la gespa i vestits de curt.
La cita al centre hospitalari era el moment de retrobament de molts futbolistes i alhora també moment de presentacions. Els noi¡uvinguts Kike, Pliquett i Wiemann han conegut els seus nous companys de vestuari. I és que fins a 18 jugadors han passat les proves analítiques i l’electrocardiograma. Les absències només eren les de Joan Vich qui s’incorpora el dimarts a la feina i David Prieto qui serà presentat dimarts com el quart reforç del club blanc i blau.
Així, Biel Guasp, Jaime Hernández, Francesc Fullana, Esteban, Alejandro Torres, Thilo, Tim, Vicente, Malik, Jordi, Manu Farrando, els juvenils Juárez, Rodrigo, Coll i Riad a més dels tres nouvinguts són els jugadors que té disponibles el tècnic Gustavo Siviero per a començar a preparar un nou i il·lusionant curs a Segona Divisió B.
Recepció al nou consistori de l’Ajuntament de Palma
El primer entrenament està previst per avui a les 18h a l’estadi de Son Malferit. A la mateixa hora es produirà a més la recepció oficial als nous membres del consistori de l’Ajuntament de Palma ja que es rebrà al Batle José Hila i al Segon Tinent de Batle Antoni Noguera.
L’Atlètic Balears agraeix el bon tracte i professionalitat rebut per tots els membres de l’organització i personal sanitari de Policlínica Miramar.

.

.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com