C.c. Petra Petra. Bon cap de setmana de carreres dels al.lots de AGUAMAR

26 julio 2015 | Por Redacción | Categoria: Ciclismo
Fotos C.c. Petra Petra

Fotos C.c. Petra Petra

Bon cap de setmana de carreres dels al.lots de AGUAMAR.
Divendres a Inca en Llorenç Mayol feia 3r principiant, en Marc Miralles 3r alevi i en Jorge Gomez Andreu guanyava en cadets. Ahir a sestanyol els nostros juniors varen dur mala sort agafant tres una caiguda i els altres dos arribant amb el primer grup i avui es disputava el memorial del nostro amic Toni Cerda i en Marc Terrasa ha guanyat amb alevins, els cadets Joan Albert Riera Clar 2n i jorge Gomez 3r i en juniors en Colau Portell 3r col.locant a tres dins els 5primers juniors i tres dins els 4primers cadets…ENHORABONA I SEGUIR APRENENT I DISFRUTANT

 

C.c. Petra Petra

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com