Tir Olímpic : èxit dels esportistes balears a la Copa de SAR la Princesa d’Astúries

30 julio 2015 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Tiro olímpico
11751842_10152915443181059_5779701664634382141_n

.

Nou èxit dels nostres joves esportistes del Tir Olímpic en l’última edició de la Copa de SAR la Princesa d’Astúries celebrat el passat cap de setmana a Oviedo.
Un total de dues medalles d’or, tres d´argent, dues de bronze i 4 diplomes van ser els èxits obtinguts per la nostra jove planter, format per vuit esportistes de categories Benjamí a Cadet.
SA…RAH SEBASTIÁN SEGURA i NOHA MARCOTE FARIAS, van obtenir Medalla d’Or en la modalitat de Pistola Aire Comprimit en les Categories de Aleví i Benjamí femenins respectivament.
Les Medalles d´argent les van aconseguir: CLAUDIA BIBILONI ALCARRIA (Carrabina Aire Tres Posicions – Cadet Femení), ANDREA COMAS DOMÍNGUEZ Pistola Aire Comprimido- Cadet Femení), i DAVID VIDAL MANCHÓN (Pistola Aire Comprimit – Cadet Masculí).
Les medalles de Bronze les van obtenir Mª ANTONIA SASTRE ROSSELLÓ (Carrabina Aire Cadet Femení) i DANIEL SOCIAS ROBINSON (Carrabina Aire Tres Posicions – Cadet Masculí).
Els Diplomes van ser per a la Infantil ANGELS FIOL BONNIN a Carrabina Aire, quedant a tan sols 6 dècimes de la seva directa rival que va obtenir la medalla de Bronze. CLAUDIA BIBILONI ALCARRIA i DANIEL SOCIAS ROBINSON en Carrabina Aire i DAVID VIDAL MANCHÓN en Pistola Velocitat Aire.

La nostra més sincera felicitació als esportistes, cos tècnic, pares i altres persones involucrades en la formació de les nostres joves promeses, a les quals els desitgem els majors èxits en el nou Campionat de Joves Promeses que es durà a terme a finals d’octubre a la localitat de Logronyo

 

FBTO

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com