Oliver acaricia el TOP-20 de la seva divisió al Campionat d’Europa d’IronMan 70.3

10 agosto 2015 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes
Agnès Oliver

Agnès Oliver

Agnès Oliver va aconseguir una fita històrica pel Club Ciclista Lloret de Vistalegre després de finalitzar el Campionat d’Europa IronMan 70.3 amb un registre de 7:13:04 i acariciar el TOP-20 de la seva divisió (F40-44) en una nova exhibició de la porrerenca. En el seu segon IronMan 70.3 de la present campanya, després de finalitzar el de Mallorca en el debut a la llarga distància, Oliver va donar una nova lliçó de menys a més en un dels Half IronMan més exigents del calendari internacional.

La triatleta del Club Ciclista Lloret de Vistalegre va marcar un temps de 55:44 en els 1.900 metres de natació, en un llac sense gaire visibilitat, a la posició 29 de la seva divisió. Seguidament, va afrontar els 90 quilòmetres de bicicletes amb un desnivell acumulat de 1.500 metres i un fort vents superior al 30 km/h. La porrerenca va superar fins a sis rivals directes aturant el rellotge en 4:57:36, a una velocitat mitjana de 23.15 km/h. A falta només dels últims 21 quilòmetres de carrera a peu, Oliver va aprofitar la seva especialitat per avançar de nou a dues rivals de divisió i finalitzar a la posició 22, amb una mitja marató de 2:09:41 a un ritme de 6:08 km/min.

En definitiva, un nou repte superat per Oliver, que a més va convertir-se en la primera atleta en representar a l’entitat en un IronMan lluny de les nostres fronteres.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com