Joan M. Escala seguirà al front de la pedrera

14 agosto 2015 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
Joan Martínez Escala

Joan Martínez Escala

Joan Martínez Escala continuarà essent, per segon any consecutiu, coordinador de l’escola de bàsquet del CCE Sant Lluís, després de la reunió mantinguda amb membres de la Junta Directiva i de la Comissió de Treball de la Secció de Bàsquet.

En aquesta reunió se li ha exposat a l’entrenador de Gavà el nou projecte blau, que passa, per una banda, en creixer a nivell d’estructura i d’organització i, a nivel esportiu, continuar amb la gran tasca realitzada per Joan M. Escala al llarg de la temporada passada, en la que el club va créixer notablement a nivell d’escola, realitzant una gran labor tant per els jugadors com per els entrenadors, fèina que ha estat reconeguda tant desde dins del club com desde fora.

El CCE Sant Lluís es mostra també molt satisfet amb la labor feta per l’entrenador català amb el primer equip, amb moltes hores de dedicació, tant a pista com fora d’ella, demostrant una gran professionalitat, en la que ha estat primera incursió blava en la categoría EBA. Joan M. Escala ha estat el responsable del bon funcionament de l’equip, que es va veure plasmat amb resultats positius contra tot pronòstic, gràcies a un gran estudi dels rivals i a la feina feta al llarg de la semana.

Però desde el club s’ha considerat que la participació en el Grup “C” requereix d’una dedicació gairabé exclusiva, per lo que ha decidit separar el primer equip de la Coordinació. Es considera fonamental el bon funcionament de l’escola de bàsquet, ja que es el futur del club, i sense dubte l’entrenador català es l’ideal per liderar aquest projecte, que redundarà en benefici dels nens i nenes del CCE Sant Lluís.

Per tant, gran notícia per la pedrera blava, que continuarà creixent de la mà de Joan Martínez Escala. El de Gavà seguirá amb la fèina iniciada fa unes semanas a partir del proper dilluns, de cara a donar inici a la temporada 2015/2016, amb uns entrenaments que aniran comença al llarg de la pròxima setmana.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com