Athletic Club de Montuïri 0 – Montaura 3

2 septiembre 2015 | Por Redacción | Categoria: Fútbol

Alineació: Miralles Martorell, Candela, Oritz, Cerdà Cifre, Rechach, Miralles Gomila, Servera, Nicolau, Mateu, F. Mas, J. Mas

.

.

Suplents: Mesquida, Mayol, Tugores, Solier, Sánchez

Entrenadors: Guillem Munar i Tomeu Fullana

Delegats: Jaume Rigo i Joan Mayol

Targetes grogues: Miralles Gomila (47′).

Àrbitres: Caldentey Amengual assit per Serrano Campos i Prats Miró.

Canvis: Sánchez per Nicolau (53′), Mesquida per Miralles Gomila (55′), Solier per Servera (69′), Mayol per Cerdà Cifre (75′), Tugores per F. Mas (86′).

A les 18:30h començava el primer partit de la història de l’Athletic Montuïri a la segona regional. Als primers minuts de joc els atlètics atacaven la porteria visitant, però als 22 min. de partit el jugador del Montaura Quekkai és plantà davant el porter Miralles Martorell i marcà el primer gol del partit. Al segon temps Munar va realitzar diversos canvis per intentar capgirar el marcador, però la defensa mancorina fou impossible de batre. Als minuts 57 i 90 els germans L. Beltran i G. Beltran respectivament, amb dues jugades de passades dins l’àrea, marcaven el 0-2 i 0-3. Just després del tercer gol l’àrbitre xiulava el final del partit. Malgrat els montuïrers creassin mes ocasions de perill, tres contraatacs del Mancor foren transformats en gol. Aquest va ser el primer partit que l’Athletic fou arbitrat per assistents de línia i també el primer que es perd un partit com a locals des de la formació del club. La temporada no comença en bon peu pels montuïrers, dels erros se n’aprèn i seguiran fent feina per una temprada acabada de començar.


El proper partit jugarem com a visitants. Tendrà lloc dissabte dia 5 de setembre a les 18:00 h a contra el Bunyola CF, preu del partit 5€.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com