Cronicas semanales RECREATIU MANACOR

5 octubre 2015 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Sala
.

.

CADETE

 

ENTRECULTURAS MONTESION “B”  2 – RECREATIU MANACOR  4

 

Arbitro: Sr. D. Juan Forteza Mas (B)

 

Alineaciones:

Entre. Montesion B: Penades, Molinero, Villalonga, Pons, Balaguer, Palou, Espinos, Rigo, Solivellas.

Recreatiu Manacor: Llorenç, Carles, Pedro, Kiko, Demian, Marc, Fèlix, Albert, Xavi, Sergio, Josep, Mateu.

 

Goles:

Entre. Montesion B: Molinero, Espinos.

Recreatiu Manacor: Carles, Pedro, Demian, Xavi.

 

Comentario:

Regular encuentro el realizado por el cadete del Recreatiu en la siempre difícil pista de Montesion, Una primera mitad con poca intensidad y muchas indecisiones, en la segunda parte el Recre salió con más mordiente para llevarse los tres puntos.

 

……………………………………………………………………………………………………

 

benjamin 1 benjamin 2

 

RECREATIU MANACOR  “A” 3-0 PEDRO POVEDA

 

Los benjamines del recre jugarosn este pasado sábado un gran partido

En el que el resultado no refleja lo que fue el partido. Un partido muy serio y controlado en

todo momento por parte de los manacorines que consiguen su segunda victoria consecutiva

sin encajar goles y manteniéndose en la 1 posicion de la tabla

goleadores : raul , didac, David

 

 

…………………………………………………………………………………………………..

Entrevista a Toni Obrador

 

.- Ens podries explicar quines són les sensacions just abans de començar la lliga de Tercera?

.

En principi las sensacions son bones tenint en compte que som un equip molt jove, segurament que el mes jove de la lliga, format per jugadors de la casa i amb una gran il·lusió i ganes de competir,aixo serien les sensacions positivas, en contra tenim la inexperiència en la categoria, el cual segurament ens jugarà qualque disgust que en una lliga tan curta pot ser complicat recuperar.

 

Quins objectius vos heu marcat?

 

Com objectius principals podríem marcar en primer lloc el fet de ser capaços de competir durant quaranta minuts, això seria senyal de que l’equip creix a nivell de experiència la vegada que ens donara opcions de poder estar aficats durant molts minuts  als partits.

 

La recent absència d´en Toni Rosselló, ha canviat el perfil de l’equip i la preparació de cara al campionat de lliga?

 

Esta clar que la baixa d’en Toni per noltros es important si pensam en el projecte inicial, però no podem començar la temporada pensant amb això l’equip esta format pels jugadors que han quedat’cada un d’ells aportarà el que pugui i a partir de aquí la feina que se façi ens posarà al nostre lloc i a partir de ara nomes podem pensar amb en toni per desitjar-li molta sort allà hon sigui.

 

Aquest any la lliga de Tercera està formada només per 8 equips. Quin creus que és el motiu o les causes que han portat a aquesta situació?

 

 

desgraciadament es així de trist, pels que hem viscut aquesta categoria de una forma real se fa tris i vergonyos veure com se ha deixat morir la competicio, segurament dir un motiu seria injust i ho trasladariem tot a una banda, pero jo que he pogut tocar de molt aprop el tema federatiu, si que senyalaria a la federació  com el punt mes dèbil de aquesta estructura, aclarar mes coses podria ser molt llarg, pero diguent que les ganes de fer feina no hi son, redueix molt els comentaris

 

 

Un missatge pels lectors.

 

 

Als lectors de la entrevista, seguidors del recre, nins que formen les plantilles del club, pares, entrenadors, delegats, al poble de manacor, demanar des de aquí la necessitat que tenim de sentir el suport de tothom, es una categoria molt dificil i la volem fer amb nins de la casa, nins que no guanyen res, nomes lluiten per un escut, el del nostre poble, i si en qualque moment havíem pensat que el futbol sala se havia acabat a MANACOR, ara amb la ajuda de tots,  porem demostrar que som la millor cantera de Mallorca. Gracies.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com