Juv.Div. Hon : Trabajada victoria del RCD.ESPANYOL (2) frente a un buen CD. SAN FRANCISCO (1)

31 octubre 2015 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Juvenil
El RCD.Espanyol, derrota al CD.San Francisco

El RCD.Espanyol, derrota al CD.San Francisco

Alineaciones

RCD.Espanyol: Edu Frias, Gonzalo, Roger Aleu (Bermejo, min.67), Marcel, Álex López, Manchón, Jordan (Martí, min.67), Melendo, Cristopher, Javier Puado, Rivas.

CD. San Francisco: Macià, Pere, Maldonado, Pajuelo, Pau García, Adrián Rueda, Carrasco (Alberto, min.74), Alemu, Navalón (Molina, min.82), Robert (Fuster, min.74), Plomer (Fran González, min.66).

Gols: 0-1: Adrián Rueda (min.57); 1-1: Álex López (min.72); 2-1: Rivas (min.90).

Àrbitre: Sr. Sánchez Aparacio. Ha amonestat Cristopher, per part local, i a Pere, Pau García, Alemu, Roberto i Alberto, per part visitant.

Incidències: uns 400 espectadors a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Comentari

Victòria absolutament merescuda del Juvenil A en un partit ple d’emoció i tensió. El conjunt de David Gallego ha estat capaç de donar la volta al marcador en un final vibrant. L’equip perico ha estat el clar dominador del matx, mentre el seu adversari s’ha limitat a defensar amb ordre i criteri. Els visitants han aprofitat l’única rematada entre els tres pals per posar-se per davant, però Álex López i Rivas han fet justícia al millor joc local.

Les previsions de David Gallego s’han complert des de l’inici. Els visitants s’han posicionat amb ordre al camp i han complicat molt el joc local. Els espanyolistes han tingut el domini, però sense crear gaire perill. Àlex, amb un parell de rematades llunyanes, i Rivas, amb alguna internada, han generat les primeres opcions de perill. No obstant, ha estat en l’últim quart d’hora quan els pericos han pogut posar-se per davant en el marcador amb bones opcions per Cristopher i Jordan que el porter visitant, molt encertat durant tot el partit, ha aturat.

L’Espanyol ha arrencat amb ganes el segon temps i el seu domini s’ha incrementat més. El conjunt local era el clar dominador, però en una acció individual d’Adrián Rueda, una de les poques vegades en què els visitants han creuat el centre del camp, ha arribat el primer gol de la tarda. El defensa mallorquí ha superat a Edu amb un xut que ha agafat per sorpresa al porter blanc-i-blau.

Amb el marcador en contra, els de David Gallego no han tingut més opcions d’arriscar. L’entrenador ha retirat a un defensa per tenir més presència ofensiva encara que a l’equip li ha costat generar perquè els visitants han defensat amb molta intensitat. En una de les poques accions combinades, els locals han provocat un clar penal que l’Àlex López ha transformat amb seguretat. Poc s’ha jugat des del gol local per les constants pèrdues de temps visitant encara que els blanc-i-blaus no han defallit. Amb més cor que futbol i tirant d’èpica, Rivas ha aconseguit el gol de la victòria en un final d’infart. Els visitants han tingut una opció que ha acabat en un córner sense conseqüències. El Juvenil A ha acabat sumant tres punts molt merescuts davant un bon rival.

RCD.Espanyol.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com