Torna la Lliga Juvenil a Sant Lluís

15 enero 2016 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Menorca
Vuelve la liga

Vuelve la liga

CCE Sant Lluís i CE Alaior enfronten als seus equips de categoria juvenil en el seu partit de la quarta jornada i que serà la primera per als nostres en aquest recent estrenat 2016. Els d’Elias, reben a un rival que segueix sense trobar l’equilibri i regularitat necessària per poder avaluar el seu nivell, ja que és capaç del millor i el pitjor davant qualsevol rival. Els dos equips ja van ser rivals a la Copa i el triomf en les dues trobades va caure del bàndol blau, tant a Los Pinos (1-2) com a Ses Canaletes (4-1) el que fa que els de Elias Noval siguin de moment infal·libles davant l’equip de Jordi Perea.

El partit ha quedat marcat per diumenge a les 17: 00h. i ha de servir perquè els nostres aconsegueixin la seva segona victòria a la Lliga en tres partits que disputaran, incloent el d’aquesta setmana. Després d’una Copa que va servir de pretemporada per als lluissers, ara en Lliga la clara mentalitat dels nostres ha de ser estar el més amunt possible i plantar cara a qualsevol rival per exercir d’agitador de la competició que de moment depara resultats de tots els colors.

Per a aquesta setmana, el tècnic asturià podrà comptar amb la incorporació de dos nous efectius, que deixen la plantilla en 24 jugadors. La contínua evolució de l’equip es demostra principalment davant rivals de més envergadura ja que els pupils de Noval aconsegueixen la mentalitat necessària que els falta en ocasions davant rivals de menor calat.

Aquesta setmana, oportunitat d’or per donar un salt qualitatiu que els permet ficar-se en la part alta de la taula ia partir d’alli veure el futur més immediat amb un color mes alegre.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com