Juv.Menorca : Victoria de la UD.MAHON (2) frente a un vano esfuerzo CCE. SANT LLUIS (1)

24 enero 2016 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Juvenil
.

.

Es va saber respondre a la derrota de la setmana passada l’equip juvenil que, tot i caure a San Carlos, ha estat mereixedor de millor sort en un partit obert i que s’ha decidit des dels onze metres.

Van dominar els locals al primer temps buscant algun desajust en l’entramat defensiu lluisser que va anar millorant en defensa amb el pas dels minuts. Els de Elias Noval, amb algunes variants tàctiques per sorprendre el seu rival anava a poc a poc adaptant-se a ells i això posava en dubte als unionistes en la punta d’atac, un dels punts forts dels de Gornés.

Al minut 8, un canvi d’orientació de Bettache per la diagonal de Joan Coll acabar amb xut creuat d’aquest que superava Llorenç ajustat al pal. El gol no va desorientar als nostres que tot i el gol seguien intentant trepitjar àrea contrarea per intentar igualar el tant mahones. Juvenil

Els de Gornés seguien amb mes possessió però veient que els intents de contraatac dels lluissers podien portar-li problemes si descuidaven la seva rereguarda. En un servei de córner de Xiscu Pallicer que rebutjar la defensa, va arribar el gol de l’empat al minut 36, la pilota va quedar a la frontal de l’àrea i Guiem de enorme cop d’esquerra enviar la pilota al fons de la porteria de Guarino, res va poder fer el porter mahones. El gol va donar mes confiança als de Noval que van poder arribar al descans per davant si Joven arriba a caçar un centre ras de Guiem amb tot a favor, li va faltar una zancada.

Alex Garcia i David Carreras van entrar després del descans en substitució de Lev i James amb la intenció de robar protagonisme als locals i tenir més presència a la part alta per buscar estar per davant en el lluminós. Un xut de Xiscu des de fora d’area després córner va ser la primera acció d’atac del CCE en l’inici del segon temps, rondava el minut 10. Els de Gornés van aparèixer en zona de finalització amb un xut al minut 15 que va marxar fora després d’impactar a la part alta del travesser de la meta de Llorenç. Joan Coll a una falta directa al minut 22 va fer intervenir de valent a Llorenç que va haver de treure una mà providencial per enviar a córner.

Disciplina i ordre tàctic estaven sent les millors armes lluisseres per seguir competint i amb ells les opcions en atac anaven arribant. Guiem al 71 va fer tot per aconseguir el gol però el seu mà a mà amb Guarino el rebutjar aquest últim salvant als seus, podia haver estat el 1-2.

IMG_5455Cinc minuts desprès el 75 es va produir la jugada que va canvi l’esdevenir del partit, després d’un gran aturada de Llorenç en acció col·lectiva dels de Gornés, la pilota va acabar en direcció a gol trobant a Alex Garcia que amb la mà evita el tant decretant el col·legiat, pena màxima. Montesdeoca va enganyar a Llorenç i posar als locals en avantatge i posant les coses més difícils als blaus.

No va defallir el CCE en la seva recerca de l’empat tot i estar en inferioritat numèrica, l’impetú i la força estavan donant opcions als nostres en el tram final, un xut de Fran al 85, recent incorporat al partit i que impacte en la part lateral de la meta de Guarino va ser l’acció més clara dels últims minuts.

No aconseguir empatar el CCE, però la imatge donada enforteix al grup que s’ha reposat de tot tot i no van poder aconseguir com a mínim un punt.

FITXA TÈCNICA:

UD Mahón: Guarino, Pons (Parpal 54′), Bettache (Borbolla 66′), Cardona, Montesdeoca, Bosch, Yassin, Joan Coll, Venturini (Soto 46′), Sanchez i Roman (Marti 51′).

CCE Sant Lluis: Llorenç, Lev (Alex Garcia 46′), Dani, Kevin, Jota (Fran 80′), Damia, Bruno, James (David Carreras 46′), Xiscu, Joven i Guiem.

Golejadors: 1-0 Min. 8, 1-1 Min. 36 Guiem, 2-1 Min. 75 Montesdeoca

Àrbitre: Francisco Pelaez Jimenez

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com